Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

G10 hjemmekamp på Kvam Stadion

Kvam/Følling/Stod IL gutter 10 spiller hjemmekamp på Kvam stadion mot Snåsa IL. Det er kiosksalg med kaffe og kaker. Velkommen! Heia KFS!

Barnehagebarna øver på 17.maitog

Som en tradisjon har barna i Marisletta barnehage øvd seg på 17.mai tog med en opptreden på Stod sykeheim. Slik det er nå er det ikke noen å synge for der, og Kjellerstua aktivitetssenter har tatt pause for sommeren. Noen av pensjonistene har dratt i gang en møteplass likevel, så 16. mai etter 9.30 vil ... Les mer

J14 fotballkamp på Binde stadion

Flere av Stodjentene spiller på J14 Følling/Kvam og de skal ha en kamp på Binde 22.mai, kl. 18.30. De møter Snåsa, og håper det er noen som har lyst til å komme og heie på de!

Tur til Vinillen – en bygdeborg i Stod

Stod idrettslag, Stod sanitetslag og Forr historielag arrangerer tur til Vinillen søndag 4. juni. Turen tar 2-3 timer totalt. Det blir 4-5 stopp underveis med informasjon og historie fortalt av Einar Martin Finstad.Dette er en fin tur som passer for de fleste. Det er noe stigning mot slutten når vi kommer opp til borgen. Ta ... Les mer

Årsmøte i Stod Maskinlag

Årsmøte i Stod maskinlag avholdes i 2. etg i frivilligsentralen lokaler Søndag 4.juni kl 19.30. Saker til årsmøtet må leveres styret innen 3.juni.