Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sommersprell i Stod påmelding

22. april 00:00 12. mai 00:00

Her finner dere påmelding til Sommersprell i Stod 2024. Påmeldingen åpner 22. april og påmeldingsfrist er 12. mai. 
Dette er et tilbud kun for de som bor i Stod. 

Informasjon om årets Sommersprell i Stod

Sommersprell i Stod er sommerens vakreste eventyr i Stod. Det ble for første gang arrangert i 2020, så dette er den femte gangen det blir arrangert.
Dette er et prosjekt med inkludering, fellesskap og samhold som hovedmål. Det er gratis å være med, og alle får gratis lunsj hver dag.

Hovedarrangøren til Sommersprell i Stod er Stod Frivilligsentral. Vi samarbeider med frivillige i bygda for at dette skal være mulig å gjennomføre. Vi har ungdommer i bygda som har sommerjobb som instruktører i tillegg til andre frivillige.
Vår hovedsponsor er Sparebank1 Midt-Norge som har gjennom flere år vært rause med å bidra for at denne uken kan finne plass. Coop Midt-Norge AS bidrar med en sum som vi henter matvarer for på vår lokale butikk Coop Marked Stod.
Dersom det er flere bedrifter eller organisasjoner som ønsker å være med på laget kan dere ta kontakt med Nina på Frivilligsentralen, e-post frivillig@stod.no

Frivillige
For at Sommersprell i Stod skal kunne gå rundt har vi veldig mange frivillige som bidrar. Det legges ned 4-500 dugnadstimer hvert år i forbindelse med denne uken. Dette bidrar til fellesskap på tvers av generasjoner, og alle som bidrar har et ønske om å skape gode opplevelser for barna og ungdommene i bygda vår.

Torsdag kveld er det sommerdisco i Stod samfunnshus. Dette er et gratis arrangement som er åpent for alle under 16 år.

Fredag avslutter vi uken med forestilling fra gruppene Showbiz og Turn&dans kl. 13.30.

Dersom det er barn som trenger ekstra oppfølging eller har andre behov forventes det at foresatte stiller opp på aktivitetene.

Stod Frivilligsentral

94173476