Stod » På plakaten » SAVE THE WEEK/SETT AV UKE 46

I forbindelse med BEFEST (fellesskapsprosjektet i Stod) skal det arrangeres «bry-sæ-om-vækka» i Stod. Det vil bli aktiviteter og foredrag gjennom hele uken som handler om det å bry seg om hverandre.


Dette blir planlagt av styringsgruppa i prosjektet som består av rektor ved Binde skole Mari Ann Landsem Melhus, leder i Marisletta barnehage Ann Inger Sørli, representant fra Steinkjer kommune Grete Waaseth, FAU-leder Kenneth Dahl, representant fra styret i Stod Frivilligsentral Karin Ryen, representant fra Stod sanitetslag Ingrid-Marie Aassve-Aune og prosjektleder Nina Rygg.


I tillegg til disse har Stod-Ambassadørene (tidligere kalt ekspertpanelet) en sentral rolle i løpet av denne uken.

Aksel Tjora kommer for å holde foredrag for foreldre ved Marisletta barnehage og Binde skole på tirsdag, og på torsdag blir det åpent for hele bygda for å høre på han. Aksel Tjora er professor i sosiologi ved NTNU, og har forsket veldig mye på fellesskap. Barnehage og skole kommer til å ha aktiviteter som omhandler dette temaet i løpet av denne uken. Ungdomsklubben får besøk av Huze Ungdomssenter ved Arild Høyem. Her skal prosjektgruppen til Treffpunktet sammen med Arild Høyem bestemme hvilke tema ungdommene ønsker skal bli tatt opp og hva de ønsker å gjøre. Fredag kommer skolestarterne ved Binde skole på fredagskaffe for å underholde, og ikke minst spise vaffel sammen med de som kommer. Kanskje kommer det flere overraskelser underveis, følg med!