Stod » Nyheter sommersprell » Sommersprell i Stod 2021

Sommersprell i Stod 2021Sommerens vakreste eventyr i Stod er akkurat over, og for en fantastisk uke det ble. 95 flotte deltakere fordelt på ulike aktiviteter; friluftsliv, kreativt verksted, mat/baking og underholdning. Det har vært mange krefter i sving for at vi skulle få til Sommersprell – over 500 dugnadstimer har blitt lagt ned. Ingen tvil om at dugnadsånden fortsatt lever i Stod. Takk til sponsorer og samarbeidspartnere:Steinkjer kommune, Coop Midt-Norge SA, Nortura SA, Byggmakker Steinkjer, Ystgård Bygg, Nardo Bil, Heimlaga AS, Biltema Steinkjer, BUA Steinkjer, Stod Sanitetslag, InnTre, NTE, Trøndelag lyd og lys As, Stod Idrettslag, Ingvild/Odd Robert Hatling. Tusen takk til alle frivillige som deltok i løpet av denne uken med aktivitetene – uten dere hadde ikke dette vært mulig å få til. Takk til dere som har stilt opp på båtkjøring, bilkjøring og på disco. ❤

 

Hvis dere har lyst til å se en liten videosnutt med noen bilder som oppsummerer Sommersprell i Stod 2021 så er det bare å trykke på linken nedenfor så kommer dere direkte til filmen: 

Facebook