Stod » Nyheter sommersprell » Hurra for frivillig innsats!

Endelig er dagen her, vi har ventet så lenge på årets vakreste eventyr – SOMMERSPRELL I STOD! Store og små gleder seg stort. Vi ønsker å heie fram de som har tatt på seg ansvaret og gleden med å være sammen med bygdas unge lovende! 😃
 
I dag blir det mye liv med mottakelse av alle barna; ei gruppe skal sitte på med båt med skipper Jan Thore Helge over til Kvam hvor de skal gå Kvamstrappa, her blir det sanking av poeng til Ti på Topp Steinkjer! Ei gruppe skal lære om fluefiske, samt fisking og badeliv. Underholdningsgruppa skal starte på det store showet som blir vist fram fredag kl. 14.00. Kreativt verksted skal virkelig få være kreative med både sag, hammer, maling og sying! på matlagings- og bakegruppa har vi ei veldig stor gruppe som skal få bryne seg på noe som smaker godt.