Stod » På plakaten » Bli(d) i Stod

Vi har den glede av å presentere den nye historieserien i Stod som heter «Bli(d) i Stod». Det vil bli presentert en rekke solskinnshistorier fra bygda.

Her vil det bli delt historier fra alle aldersgrupper og alle grupper i bygda vår. Disse korte nyhetsbrevene vil bli sendt ut månedlig og vil ha som hovedmål å spre inkluderingshistorier og framsnakking.

Det er gjennom fellesskapsprosjektet «BEFEST – BEdre FEllesskap og inkludering i STod» at denne ideen kom ble født, og daglig leder på Stod Frivilligsentral er prosjektleder for denne serien.

Hvis du leser denne serien og du kjenner at du også sitter på noen gode opplevelser fra bygda som du har lyst til å dele med resten, ta gjerne kontakt med Stod Frivilligsentral, tlf. 941 73 476 eller e-post frivillig@stod.no.