Stod » På plakaten » Din mening teller!

Har DU noen gode forslag til tiltak som Sparebank1 kan bruke overskuddet sitt på der du bor? Gå inn på linken og foreslå noe. Vi har mange forslag; kanskje om mange legger inn det samme så kan det legges merke til?
 
Forslag som har kommet inn er grillhytte i nærheten av Binde; nærturmål og uformell møteplass for store og små, utendørs treningsapparat ved idrettsplassen, lekestativ; for småsøsken som er med på kamp/trening ved klubbhus og idrettsplass, edderkoppnett/klatrestativ i skolegården, hinderløype ved idrettsplassen; møteplass og annen type aktivitet enn ballspill, dekorering av hallveggen; grafitti eller noe som appellerer til barn og ungdom – noe de kan være stolt av og være med på å skape identitet til bygda.
 
Del gjerne budskapet – det ryktes at mye engasjement er en fordel ved tildeling! 😀