Stod » På plakaten » Julemysteriet på frivilligsentralen del 24

Julemysteriet vårt har vært et forsøk på å synliggjøre hva vi faktisk bruker dagene til på i frivilligsentralen, også litt tull da:) Mange spør oss hva vi egentlig gjør, og vi kan fortelle om varierte arbeidsdager i hjertet av bygda.

Vi er alt fra Stod-sus journalister, vertinner, samtalepartnere, samarbeidspartnere, pådrivere, organisatorer, vaktmestere, støttespillere og mye mer. Ingen dag er lik på Frivilligsentralen oppi Stod. Bygda preges av særdeles god dugnadsånd og vi er bortskjemt med hjelp fra mange i løpet av året.

Tenk hva vi får til ilag! Selv om året har vært preget av en pandemi har bygda fått til mye sammen. Varmlunsj, Sommersprell, nyoppusset frivilligsentral, klubbhus, ungdomsklubb for å nevne noe.

Takk alle sammen! vi kunne ikke gjort vår jobb uten dere!

En god og fredelig jul ønskes dere alle fra Nina og Karin.