Stod » På plakaten » Natt i naturen 5.september

Det har blitt bestilt fint vær, så regnet bestemte seg for å flytte på seg til litt senere – det lover bra! Det finnes mange flotte steder i Stod og Sunnan og ta natt i naturen, vi håper mange tar en natt ute i friluft 🏕️ Hvis noen har lyst til å campe sammen er dere velkommen til å ta dette på Valøya ved Villa Grotten. Ann Helen og Jan Tore Helge stiller eiendommen sin til disposisjon! Det er mulig å overnatte flere plasser i området også. Vi tar parkeringen som det kommer etter hvor mange som har tenkt seg dit, vi har tillatelse til å parkere på gården til Ann Helen og Jan Tore, og litt langs veien så fremt at andre biler kommer seg forbi.
Toalett inne i leiligheten på Villa Grotten kan brukes, ta med dopapir og husk renslighet med sprit og håndvask. Det kan teltes på åkeren ovenfor villa grotten, og langs vannet ved siden og på plen nede ved vannet. Det har gått sau der så det kan være greit å ta med noe spade for å få bort skit – men dette er jo som på fjellet også. På kveldstid blir det friluftsdisco for barn og unge i naustet. ✨💃🕺
Alle må skrive seg på en liste med navn og telefonnummer som lagres i ti dager på grunn av evt. smittesporing. Husk å hold avstand og bruk hodet så blir dette veldig trivelig 😀 ps. Meld gjerne fra om dere kommer ✨