Stod » På plakaten » Livsgledehandyman

«Livsgledehandyman» har kommet i gang i Stod, og det er flott. Dette ble annonsert tidligere i høst, og vi har nå kommet i gang. Det er Kjellrid Hovde, Gunnhild og Brynjar Solnes som er de heldige utvalgte som får være med på prosjektet i denne omgang.

«Livsgledehandyman» er et prosjekt mellom politiet og Trondheim kommune, men Stod Frivilligsentral ble kontaktet av Trondheim kommune hvor de lurte på om vi kunne ta i mot fire politistudenter her. Selvfølgelig tenkte vi! Livsgledehandyman er to politistudenter som kan komme hjem til deg og hjelpe deg med en praktisk oppgave, bli med på tur eller bare være sosiale sammen. De er på besøk en gang i måneden gjennom hele praksisåret.

I går var Emil og Håkon på besøk hos Gunnhild og Brynjar, og frivilligsentralen var så heldig å få komme en tur for å se. De ble satt i sving, og fikk jaggu hengt opp julegardinene. (En ny erfaring for studentene også, vi ble enige om at dette kunne de skryte av). Besøket ble avsluttet med kaffe og trivelig prat for å bli bedre kjent. Politistudentene ble mer enn godkjent av husets vakthund. Tenker de alle ser fram til neste besøk i desember.