Stod » På plakaten » Norges hyggeligste håndverker

Ole Marius Martinussen som er bosatt i Stod er finalist i konkurransen «Norges hyggeligste håndverker».

Ole Marius Martinussen (31) er både murer og betongfagarbeider, og jobber i firmaet Murmester Ketil Hansen. Han blir i nominasjonsteksten beskrevet som en trivelig kar som får jobben gjort.

Her kan du inn og stemme på denne trivelige håndverkeren og Stodbyggen: https://hyggeligste.no/2019/nominert/Ole-Marius-Martinussen-Ketil-Hansen/770?fbclid=IwAR1VKTHU6l7B-AoCiW3l0OMHTksNA9kgGLnjGrxqPHD41LOlnas97QJPVJk

Ole Marius Martinussen, finalist Norges Hyggeligste Håndverker

Dagens finalist er murer, Ole Marius Martinussen, i Murmester Ketil Hansen As 🛠Kollegaen beskriver Ole som en artig fyr som bestanding er i godt humør 😄 At han er i godt humør skyldes nok mye av at han trives så godt i jobben. Han liker best at det er mye variert arbeid.– En arbeidsdag er aldri lik en annen. Vi har både store prosjekter og mindre jobber. Uansett skal vi alltid levere tipp topp resultat!Akkurat nå jobber han med restaureringen av et av Steinkjers få bygninger som står igjen fra før krigen, over 100 år gammelt. Sjekk ut hvilken i videoen under 🤩https://hyggeligste.no/2019/nominert/Ole-Marius-Martinussen-Ketil-Hansen/770Video produsert av NobleWolf 🎬

Posted by Norges Hyggeligste Håndverker on Monday, September 2, 2019