Stod » På plakaten » Tusen takk for innsatsen!

Godt over 120 martnas-vakter over 6 dager er gjennomført. Vi er strålende fornøyd med innsatsen! En stor takk til alle dere som har satt av tid til å ta dugnadsøkter under årets Steinkjermartna. En stor takk også til Følling idrettslag som hjalp oss med å fylle vaktlistene.

Martnan er en svært viktig inntektskilde for Stod idrettslag, og vi ønsker å videreføre samarbeidet med Vårt hjem om rigging, salg og rydding også neste år. Vi har gitt Steinkjermartnan beskjed om at vi ikke ønsker å ta vakthold på torget neste år. Årsaken til dette er at vi ser det som nødvendig å redusere behovet for antall folk under martnan. Det betyr imidlertid at vi må sette inn større dugnadsinnsats på andre ting i løpet av året.

Nå ser vi fram til en artig og sprek høstsesong! Lykke til alle sammen!

Styret i Stod idrettslag