Stod » På plakaten » Den bortgjemte trimkassa JULI

I juli starter turen til Den bortgjemte trimkassa ved en gård som hadde en framsynt, teknisk interessert driver for hundre år siden. Vær omtenksomme og benytt gjerne sykkel til startpunktet, da det er en litt knapp parkeringsplass.

Første biten er en klatreetappe i åpent lende.  Ta sporet litt til høyre, rett etter at dere har passert ledningen og landskapet åpner seg.

Det går på skrå oppover lia, først mot venstre og så mot høyre, før dere er oppe på ”platået” og kan nyte den flotte utsikten.  Dere kan treffe på så vel lettbent vilt som husdyr med bjelle på turen. Følg stien som snor seg i forbindelse med kraftgata innover. (se etter merking, om dere er i tvil).

Det er frodig natur og samtidig en ro over plassen.

Etter hvert når dere naturelementet som bonden ”investerte” i.

Skulle dere trenge litt hjelp med oppgaven, kan dere kontakte Anne på telefon 93221558.

Trimutvalget i Stod IL ønsker god tur og god sommer!