Stod » På plakaten » Kurs i kreativ selvutvikling

Hege Stamnes inviterer til kurs i kreativ selvutvikling høsten 2019. Se nærmere opplysninger på hjemmesiden www.hegestamnes.no og fb; Hege Stamnes.

Kurs høsten 2019 Helga 24.—25. august                                                              Vi arbeider med våre drømmer og mandala.                                                 Kurset gir en liten innføring i hva en drøm kan si oss. Alle har opplevd å drømme, og å lære seg å tolke drømmer er en spennende reise. En reise som handler om å bli bedre kjent med sitt indre landskap.   Vi jobber med mandala som betyr hjul og er et symbol på helhet.  Mandalaens kjerne vil være et samlende sentrum i oss selv.  Søndag jobber vi i verkstedet og lager vår egen mandala i glass.

Helga 14.—15. september                                                                                                                              Vi arbeider med å forme oss selv i leire på lørdag for så å jobbe videre med leire, gips og glass på søndag.  Her har vi fokus på kroppen og hjertet.  Vi lager en glasskulptur av vår egen hånd og hjertet.

Helga 4. –5. oktober i Lierne

Vi arbeider med våre drømmer og mandala.  Vi tegner, maler og arbeider med collage.

Helga 26.—27. oktober

Vi arbeider med kroppen vår. Lørdag jobber vi i stort format med tegning.  Søndag jobber vi i verkstedet med å lage glassbilder av oss selv. 

Helga 9. – 10. november

                                                                                                                                      Vi arbeider med våre drømmer og mandala. Vi tegner, maler, arbeider med collage. Samme som kurset  i august.

Helga 23.—24. november                                                                                                                        Vi arbeider med å forme oss selv i leire på lørdag for så å jobbe videre med leire, gips og glass på søndag.  Her har vi fokus på kroppen og hjertet. Vi lager en glasskulptur av vår egen hånd og hjertet.