Stod » På plakaten » Støpearbeid på Vassinghaugen

Byggearbeidet på Vassinghaugen fortsetter frem mot påske. 

– Denne uken er det full aktivitet på byggeplassen, forteller Jørgen Binde fra Binde Eiendom. Vassinghaugen borettslag har god fremdrift, og denne uken støpes det svalgangsdekke, skillevegger og søyler på plan 2. Det eneste som gjenstår av betongarbeider etter påske er gulvene i plan 1, og etter påske starter også gravearbeidene med tilfylling til grunnmurer.

I følge Binde er byggearbeidet i rute, og oppstart av tømmerarbeid starter allerede mandag 6. mai.  – Vi gleder oss over at bygget begynner å ta form, og oppfordrer alle som er interessert i å vite mer om Vassinghaugen borettslag til å ta kontakt!

Vil du vite mer om borettslaget? Kontakt gjerne Binde Eiendom på tlf. 928 74 100, eller på epost jorgen@byggmesterbinde.no.