Stod » På plakaten » Snu negative kundemålinger til positive kundemålinger

Vær med og snu negative kundemålinger til positive kundemålinger

 Hvor lenge det har vært negative kundemålinger ved Coop Marked Binde vet ikke vi, men vi vet at kundemålingene var negative da Johnny tok over som daglig leder i juni 2017.

Økt omsetning på kr. 870.000 fra september 2017 til september 2018 harmonerer dårlig med negative kundemålinger i perioden. Misfornøyde kunder handler ikke i de butikkene de ikke er fornøyd med. Det er derfor gjort en jobb for å finne ut hva mismatchen består av.

For å bli trukket ut i utvalget som får tilsendt mail med forespørsel om du vil svare på målingene må du ha logget deg inn på medlemssiden til Coopen og laget deg en profil der. De som har takket ja til å motta all reklame blir med i kundegruppen som får tilbud om å bli med på kundemålinger.

I det siste året er det 57 svar fra Stod. Om dette er de samme folkene som har svart flere ganger, eller om det er 57 forskjellige personer vet vi ikke. Hvis det er flere som får tilsendt samme undersøkelse flere ganger i løpet av året mener vi at målingene blir mere verdt.

Jo flere som svarer på kundemålingene jo sterkere bilde av butikkens posisjon i bygda vil komme frem. Dette igjen vil påvirke mulighetene for videreutvikling av Coop Marked Stod inn i fremtiden.

 

Registrer deg for å bli en del av utvalget i Coop Midt-Norge som får tilbud om å svare på løpende kundeundersøkelser. 

  1. Gå inn på nettsiden coop.no
  2. Gå inn på Min side og opprett bruker og kryss av for at jeg er medlem.
  3. Tast inn de 10 siste siffer i medlemsnummeret ditt
  4. Tast inn fødselsdato og år eks: 12092018
  5. Trykk på Hent medlemsinformasjon
  6. Legg inn tlf.nr. og mailadresse og lag et passord med minimum 7 tegn (må inneholde både bokstaver og tall) Gjenta passord. Det kan være lurt å notere ned passordet så du ikke glemmer det.
  7. Trykk Logg inn
  8. Gå til Min side (øverst på siden)
  9. Trykk på Min profil
  10. Se under samtykke og kryss av for ja i alle de fire boksene.

o Ja takk, jeg vil gjerne ha viktig informasjon og tilbud på mobil.

o Ja takk, Jeg vil gjerne ha tilbud og informasjon via mail

o Ja takk, Jeg samtykker i at Coop kan ……………………………………

oJa takk, Jeg vi gjerne delta i Coop medlemspanel ………………….

 

Lykke til!

 

«- Og skriv gjerne inn som en tilleggskommentar i undersøkelsen at du ønsker deg en ny kaffekrok på Coop Marked Binde. «

 

Prosjektgruppen for butikk i Stod